All i need now is a cowboy-hatHehe, igår kjedet jeg meg helt sykt. Så jeg prøvde noe nytt, jeg ville ikke gått sånn til hverdag eller noe sånt, men kanskje på ferie ? Det er ikke helt min stil, men jeg skal sikkert prøve å gå sånn en gang - bare det er på ferie, hehe. 

Er det sånn med deg også at når du er på ferie, så er du på en måte ikke redd for å prøve nye ting ? Siden da kjenner du ikke så mange, det kan fks. bare være familie eller familievenner som du kjenner så det gjør ingenting å prøve noe nytt med klær og stil ? Sånn er det  på en måte med meg, hehe :) 

Hva med deg ? Hvordan type stil har du ? Skal jeg ha flere sånne innlegg for jeg prøver å lage en ny stil ? uansett om jeg liker eller ikke liker det, hehe. 

av sofia. 

6 kommentarer

ANDREA

08.sep.2010 kl.19:23

det var kjempefint! :)

Hanne <3

08.sep.2010 kl.19:32

Det er det samme med meg :p Ha flere sånne :D<3

Saraa - kommenterer tilbake :-)

08.sep.2010 kl.21:19

jeg syntes det var kjempe kult! :-D
SØTING!

Ja vil skifte stil, men klarer det svært dårlig..

- Malin

<3 ANN-KRISTIN

08.sep.2010 kl.23:35

sånn som det der kunne jeg gått på skolen, utrolig fint! men ja, er enig. prøver ofte ut helt nye ting når jeg er i utlandet, i tyskland foreksempel gikk jeg i høytlivsskjørt og sånn når vi spillte golf :P HAHA

Lea

10.sep.2010 kl.19:50

Kjempefint, det er ikke helt min stil heller, men jeg likte det! :)

Skriv en ny kommentar

elfia

elfia

12, Bergen

Heisann du! Du har kommet til min blogg, jeg er 12år blir 13 i desember. Jeg bruker et lite digital kamera,Canon IXUS 120 IS,elsker det <3 det er bare døds bra, anbefales sterkt! Ta kontakt på: sofiablogg@live.no hvis du lurer på noe ! Jeg svarer fortest mulig :)

Kategorier

Arkiv

hits